Cellulit masszázs

 

 

A cellulit masszázs

Van a hagyományos és az én általam fejlesztett módszer. Annyi a különbség, hogy én a nyirokrendszert is aktivizálom a kezeléshez, a zsírtörés mellett mélyszöveti masszázst, nyirokmasszázs fogásokat is alkalmazok közben.

Ezért csak akkor jelentkez be hozzám ha teljes test kezelésre vágysz! Nálam nincs pl. 40 perces kezelés csak comb.

Nyári nyitva tartás 13-18-ig!

 

Prémium kezelés
75 perc 7000 Forint

Miből áll: 

 

60 perc zsírtörő masszázs és köpölyözés
15
perc Anti-cellulit krémes tekercselés
amíg fent van a fólia háton gyógymasszázs

 

Prémium plusz kezelés

90 perc 9000 forint

 
 
Viber, WhattsApp, Messenger üzeneteket is várok!
 

A cellulit masszázs a problémás helyeken található zsírpárnák megdolgozására alkalmas. A masszőr erőteljes mozdulatokkal szinte összetöri a zsírsejteket, sejtekből távozott zsírt és salakanyagot a nyirok utakon át a nyirokcsomók irányába továbbítja. A masszázshoz használt speciális készítmények alkalmazása, az anyagcsere és a vérkeringés fokozásával erősíti fel a hatást.

Összességében az egész test méregtelenítését elősegíthetjük a masszázzsal.

 

A cellulit masszázs azért hatékony a narancsbőr elleni harcban,  mert javítja a nyirok- és vérkeringést, ami a szövetekben lerakódott salakanyag elszállítását végzi és így növeli a sejtek oxigén ellátottságát, a bőr feszesebb, tömörebb, selymesebb, a test vonala pedig kontúrosabbá válik tőle. A várt eredmény csak hosszas és rendszeres masszázzsal érhető el.(min .10 alkalom) Legkorábban csak néhány kezelés múlva mutathatunk fel egyértelműen látható és tapintható eredményt.

A cellulit masszázsban a kemény narancsbőrt erőteljes fogásokkal fellazítjuk, aminek következtében javul a vérkeringés az adott területen. A kötőszövet zsírsejtjeiben lerakódott víz és különböző salakanyagok felelősek a kialakulásáért. Kezelésére sokféle módszer közül az egyik a masszázs – talán ez a leghatékonyabb. Fokozza a vérkeringést, meggyorsítja a lerakódott víz és zsír távozását a szövetekből, emellett serkenti az érintett testtájak oxigénellátását, ezzel is sürgetve a lebontó folyamatokat. Kedvező hatást gyakorol a nyirokrendszerre, amely a szövetekben felgyülemlett folyadék és méreganyagok távozásáért felelős.

Zsírtörő masszázs:

Rendkívül intenzív, radikális speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát kiválasztó rendszer irányába mobilizáljuk a kényes súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyilvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek redukciója miatt. A bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása, a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében.

A zsírtörő masszázs igazi előnye a lokális fogyás mivel egy időben csak egy testrész fogyasztása történik. Izomcsoportok szerint lokálisan olyan terhelésnek teszem ki az izmokat ami felér egy komoly edzésnek. Az első alkalom előfordulhatnak kisebb lila foltok és izomláz. A zsírsejtek száma az évek során nem változik csupán a méretük. A masszázs hasznosabb mint a koplalás , mert ezáltal célzottan fogyhatunk. Fogyás közben fontos a bőr rugalmasítása ugyanis a kiürült zsírdepó helyén a bőrköpeny laza marad amit lehet feszesíteni a masszázs során különleges technikával.

   

 

Testtekercselés

 

Fokozódik a nyirokrendszer működése, feszesedik a bőr, a zsírszövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik.

 

Mi a cellulit?

A méreganyagok a zsírszövetben raktározódnak. Megnövekednek a zsírsejtek, lassítják a véráramlást és a nyirokkeringést, könnyen felhalmozódnak a káros anyagcseretermékek is.

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése.

A nyirokrendszer szállítja el a sejtekből és a sejtközötti térből a salakanyagokat, s ha ez nem működik elégségesen, a salakanyagok felszaporodnak, rontják a sejtek anyagcseréjét.

Fontos az életmódváltás, táplálkozás megváltoztatása, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása, a rendszeres testmozgás.

 

Módszerek a narancsbőr ellen

A narancsbőr kezelése több tényezős folyamat. 

Fontos szerepe van benne:

•          az életmód váltásnak

•          az egészséges táplálkozásnak

•          a rendszeres sportnak

•          az egészségre káros anyagok (dohányzás, alkohol, fogamzásgátló) csökkentésének is