Vendégkönyv

Csak ajánlani tudom

Aliz | 2019.09.04

Minden alkalmat izgatottan várok, hiszen olyan feltöltődésben van részem, amit eddig kevés, vagy szinte semmilyen hasonló kezelés alatt nem tapasztaltam, az eredményről nem is beszélve!

Amióta Gellérthez járok az egész szervezetemben beindult a méregtelenítés és a zsírégetés. Különösen a legproblémásabb területeken látok nagy változást, aminek hihetetlenül örülök. Könnyebbnek érzem magam, szépen olvad rólam a felesleg, a bőröm feszesebb és tónusosabb. A kezelések nagyon jó hangulatban telnek, így szívből ajánlom mindenkinek!

A siker kulcsa!

Kitti | 2019.06.10

Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam!
Azt hiszem végre megtaláltam a kedvenc masszőrömet! Hálásan köszönöm Gellért!

Kitűnő szakmai hozzáértés !

Klari | 2019.04.24

Még csak a cellulit kezelés felénél járunk, de óriási a változás ! A bőrőm feszesebb, rugalmasabb és selymesebb. Profi kiszolgálás, kedves vendégorientalt hozzáállás, szívből ajánlom mindenkinek!

A legjobb döntés

Rea | 2019.03.18

Gellért kitartó munkával, változatos, személyre szabott kezelésekkel segít a narancsbőr elleni harcban, az eredmény nagyon látványos. A hátmasszázzsal egybekötött kezeléseknek hála pedig minden alkalom teljes testi-lelki feltöltődés, csak ajánlani tudom!

Készül a Beachbody :)

Anita | 2018.06.16

5.alkalommal voltam Gellértnél cellulit kezelésen és már szemmel látható eredményt értünk el. Csökkent a combom kerülete és sokkal feszesebb lett. Ilyen technikával még nem találkoztam, nagyon ajánlom minden hölgynek!

Teljes feltöltődés!

Helga | 2018.04.18

Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Amióta Gellérthez fogyasztó masszírozásra járok sokkal jobb lett a közérzetem, mint testileg mint lelkileg nagyon pozitív változásokat tapasztalok.Igazi feltöltődés minden egyes alkalom. A változáshoz meg kell tenni az első lépést és én ezt Gellérttel kezdtem, jó döntés volt. Nem tudom elégszer elmondani milyen hálás vagyok mindezért!
Köszönöm!

Korrektség és profizmus

Katalin | 2018.03.26

Szakszerű hozzáértés, figyelmesség, kedvesség. Bátran bízom rá magam máskor is. :) Kellőképpen át lettem mozgatva. Köszönöm

Varázs:)

Zsófi | 2017.11.15

Legjobb hely a legjobb masszőrrel, ahol valaha jártam.

Olyan egyénre szóló szolgáltatást kaptam, mint még soha. Nagyon sok helyet és nagyon sok masszőrt kipróbáltam már, de ilyen kellemes és komplex kezelést még sehol nem kaptam.. Minden alkalom egy varázslatos élmény:) Azt gondolom, hogy bármifajta szolgáltatás nyújtáshoz kevés a szakszerű tudás, fontos az emberiség is! Itt mind a kettőt maximálisan megkaptam.

Köszönöm Neked, Gellért!

Nagyon tetszett!!!

Zsuzsa | 2016.11.15

Mindenkinek ajánlom! Köszönöm, Drávucz Gellért! A nyakam tökéletes, korábban más szalonokban kétszer is volt probléma masszázs után a nyakcsigolyáimmal. Ezúttal csak kellemes élményről tudok beszámolni. Azt hiszem a többi masszázst is ki fogom próbálni.

Új hozzászólás hozzáadása